Lang leve Corona (Of niet)

Wow…. Het is lang geleden dat ik hier een update neer heb gezet.

Het is niet zonder reden….. Sowieso ben ik ondertussen weer van baan gewisseld en ben ik op een plek geweest waar ik het echt enorm naar mijn zin had. Helaas is het me nu niet gegund. Long-Covid heeft roet in het eten gegooid.

Nu al meer dan een jaar geleden ben ik besmet geraakt met Corona, en daar 2 weken enorm ziek van geweest.

Er is een tijd geweest dat ik zeker wist dat ik er bijna vanaf was. Zo eind september / begin oktober 2021. Helaas heb in de tussentijd 2 keer een terugval te verwerken gekregen. Momenteel is mijn energieniveau erg beperkt waardoor over het algemeen het huishouden draaiende houden al intensief is.

Het is belangrijk om leuke dingen te doen, maar dat is wel eens lastig als je weinig energie hebt en er voor je gevoel “moetjes” zijn die voor gaan op leuke dingen.

Echter geven leuke dingen weer energie, waar je vervolgens weer verder mee komt.

Daarom staat de komende periode van mijn leven in het plannen / leren plannen van mijn leven zodat de energie de kans krijgt weer toe te nemen.

September 2021 had ik verwacht dit jaar al weer met Feestskate (www.feestskate.nl) mee te kunnen doen. Ik denk dat mijn doel voor de rest van 2022 is om meer energie te krijgen.

Dat skaten kan later ook altijd nog. Het is belangrijker dat ik er als vader kan blijven zijn voor mijn 2 lieve dames.

Tot de volgende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *